Kennismaking

Op 5 februari 2005 ben ik met meubelmakerij Oudeweg begonnen als werkplaats voor het maken van allerlei meubels op maat. Op het moment dat ik stopte als zeeloods kon ik mijn hobby voortzetten als zelfstandig meubelmaker. De eerste vijf jaar heb ik al veel bijzondere opdrachten kunnen realiseren, en toen ontstond het idee om een grotere werkplaats te bouwen.

 

In de nieuwe werkplaats kan efficiŽnter gewerkt worden. Naast opdrachten voor nieuwe meubels is er ook voortdurend vraag naar restauratiewerk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

uw wensen op maat.

Meubelmakerij oudeweg

De werkplaats is modern ingericht met o.a. een grote vlakbank, een brede vandiktebank, een lintzaag, een draaibank en een meubelmakerscirkelzaagmachine. Dit gecombineerd met veel handgereedschap maakt het mogelijk om aan de meest uiteenlopende aanvragen te voldoen.

 

De houtopslag is ruim en biedt plaats aan circa 4 m3 hardhout, vnl. eiken, maar ook mahonie en noten. Overigens kan elke gangbare houtsoort toegepast worden. De afwerking is naar keus in olie of een beitslak in elke gewenste kleur.

 

Graag nodig ik u uit eens vrijblijvend langs te komen om wellicht samen met u een uniek meubelstuk te ontwerpen. Vooraf krijgt u een uitgewerkte tekening, zonodig driedimensionaal, en een prijsopgaaf.

 

In de verschillende hoofdstukken ziet† u een overzicht van de tot nu toe gemaakte meubels. Hopelijk voor u aanleiding voor een bezoek of een aanvraag.

U bent van harte welkom.

 

 

Ton Wildeman.